Botaniq Turai Kastély

Ismét a vendégek kedvence a BOTANIQ Turai Kastély

Budapest, 2023.07.19. – A BOTANIQ Turai Kastély elnyerte a Best of Budapest & Hungary 2022 díjat a legjobb vidéki hotel kategóriában.

A Budapest Week Publishing 2023-ban is megkérdezte olvasóit és üzleti partnereit arról, hogy kiket tartanak a hazai szállodai-, vendéglátóipari- és egyéb szolgáltatási szféra legjobbjainak. Idén Legjobb vidéki hotel kategóriában a BOTANIQ Turai Kastély nyerte el a legtöbb szavazatot, emellett a szálloda éttermét, a Clarisse-t Legjobb fine dining étterem kategóriában ítélték a legjobbnak.

A BOTANIQ Turai Kastélynak mindig is az volt a legfontosabb, hogy ötvözze a történelmi értékeket a modern kényelemmel ezzel is átadva a kastély által nyújtott életérzést. Az elismerés így különösen nagy jelentőséggel bír a szálloda számára, mivel a Best of Budapest & Hungary díj visszajelzésként tükrözi a vendégek elégedettségét.

A BOTANIQ Turai Kastély Budapesttől alig 50 kilométerre, 19 szobával, két éttermével, wellness, spa és fitnesz szolgáltatásaival, valamint a csaknem 10 és fél hektáron elterülő ősfás kertjével várja vendégeit az év minden napján. A kastély elegáns hangulatával és páratlan szolgáltatásaival kiemelkedő szereplője a hazai turizmusnak, melyet számos elismerése is alátámaszt.