Clarisse_BOTANIQ_gasztronómia

A BOTANIQ Turai Kastély étterme, a Clarisse nyerte a Best of Budapest & Hungary 2022 díjat

Budapest, 2023. június 27. – A BOTANIQ Turai kastély étterme, a Clarisse, nyerte el idén a magas rangú gasztronómiai elismerést, a 2022 Best of Budapest & Hungary díjat.

 

A Budapest Week Publishing 30 éve minden évben megkérdezi olvasóit és üzleti partnereit arról, hogy kiket tartanak a hazai szállodai-, vendéglátóipari- és egyéb szolgáltatási szféra legjobbjainak. Ebben az évben a Clarisse kapta a legtöbb szavazatot fine dining kategóriában.

 

A BOTANIQ Turai Kastélynak pompája és lenyűgöző történelmi múltja megőrzése mellett célja, hogy az odalátogató vendégek fesztelenül élvezhessék a Clarisse által nyújtott kulináris élményt. Az étterem minden olyan vendég számára nyitva áll, aki betekintést nyerne a világ gasztronómiai újdonságaiba egy barátságos, ugyanakkor nem mindennapi légkör keretein belül. A Clarisse csapata úgy gondolja, hogy a gasztronómiai művészet egy közös szenvedély, és elkötelezettek amellett, hogy képviseljék és megtestesítsék a gasztronómiai kiválóság esszenciáját. A Best of Budapest & Hungary elismerés erősíti elhatározásukat abban, hogy továbbra is törekedjenek a kiváló gasztroélmény, a figyelemre méltó kiszolgálás és a barátságos légkör biztosítására vendégeik számára.