Botaniq turai kastélykert

Rendezvényben is a csúcson: a BOTANIQ Turai Kastély MICE szolgáltatásai

BOTANIQ a kastélyt körülvevő 10 hektáros parknak, luxus minőségű szolgáltatásának és különleges gasztronómiai kínálatának köszönhetően tökéletes választás zártkörű eseményekhez, születésnapokhoz vagy évfordulókhoz, továbbá céges összejövetelekhez, esküvőkhöz és egyéb nagyobb létszámú rendezvényhez egyaránt. Legyen szó továbbképzésről, állófogadásról, évértékelő konferenciáról, vagy csapatépítő programról – a BOTANIQ munkatársainak segítségével a foglalási és szervezési folyamat minden esetben egyszerű és gyors.

A kastély exkluzív helyszínként, privát környezetben biztosít lehetőséget a céges rendezvények megszervezésére. A varázslatos környezet, a csodálatosan felújított kastélypark kiváló helyszínéül szolgál az elegáns, kifinomult és egyedi jellegű rendezvények megszervezéséhez, amely garantáltan maradandó élményt nyújt minden résztvevőnek

A felújítások végeztével a Turai kastély kiemelkedően magas minőségű luxusszállodává és rendezvényhelyszínné alakult át, amely hiánypótló szerepet tölt be a térség turisztikai kínálatában. 

A hotel számos típusú és méretű esemény megrendezéséhez kiváló helyszínt nyújt az érdeklődők számára. Nagyobb, akár 200 fős vendégseregnek a kastély csodálatos parkjában egy elegáns rendezvénysátor (500 m2) adhat otthont, míg kisebb létszám esetén a díszes bálterem (119 m2), az étterem (98 m2) vagy a Pálmaház (118 m2) nyújt idilli környezetet. A hotel lehetőséget kínál egy-egy közösségi terének vagy akár az egész kastély kibérlésére is személyre szabott ajánlat keretein belül. 

A BOTANIQ Turai Kastély 19 szobával rendelkezik, így összesen 38 vendégnek tud szállást biztosítani. A szobák kapacitása maximum 2 fő, azonban lakosztályok igény szerint pótágyazhatók. A kastély minden szobájában rendkívül magas minőségű, kézzel készített kasmír matrac, káddal és/vagy zuhannyal felszerelt fürdőszoba, nagyméretű széf elektromos csatlakozóval és bőségesen felszerelt minibár prémium kávéval és teaválogatással várja a vendégeket. Az 55” okostelevízió 80 adóval és nyelvválasztási lehetőséggel, a Wi-Fi, valamint a kastély 10 hektáros parkjára néző kilátás pedig az ide látogatók zavartalan kikapcsolódását szolgálja. 

Érdemes megemlíteni a BOTANIQ étteremét, mely megjelenése és kiszolgálás is a kastély csodálatos építészeti szépségéhez, a nívós belső kialakításához és a minőségi szolgáltatásokhoz méltó, magas színvonalat képviselje. A kastélyban található étterem a környék legelegánsabb vendéglátó egysége, amely remek helyszínt nyújt ültetett és állófogadások, céges rendezvények és esküvők szervezésére, valamint amelyért önmagában is érdemes Turára utazni.

A kastély terasza, valamint a Pálmaház is kiváló helyszínválasztás álló és ültetett fogadás esetén is. Kiemelkedően magas minőségű, friss hozzávalókból készült ételek, zamatos borok és szezonális különlegességek várják a vendégeket. A kastély kulináris alapfilozófiája, hogy helyi termelőktől és beszállítóktól származó hozzávalókból készült, igazi különlegességek kerüljenek a vendégek asztalára. 3-4-5 fogásos menüvel és létszámtól függően büfé étkezésekkel várják az érdeklődőket, míg a Kastély Éttermében lehetőség nyílik a’la carte étkezésre is. Természetesen van lehetőség személyre szabott menük kialakítására, amelyben a séf úr örömmel áll rendelkezésükre.

A vendégek további kényelméért spa és wellness szolgáltatásokat is nyújt a BOTANIQ Turai Kastély, amelyek tovább emelik bármelyik rendezvény értékét. A relaxációs és kozmetikai kezelések széles választéka mellett a nyári időszak során a kültéri medencénkből csodálatos kilátás nyílik a parkra és a kastélyra.