BOTANIQ Turai Kastély

Május elejétől várja vendégeit az Alice Hotel és a BOTANIQ Turai Kastély

Május elsejétől újra várja vendégeit a belváros szívében található Alice Hotel és a Magyarországon páratlan BOTANIQ Turai Kastély. A BDPST Group értékmentésének köszönhetően teljes körű rekonstrukciót követően 2020 során szállodaként nyitották meg kapuikat. 2021 májusától ismét kulturális időutazásban vehetnek részt a vendégek az Alice Hotelben, ahol átélhetik az autentikus aranykori Budapest életérzését, mindezt magas színvonalú szolgáltatásokkal kiegészítve. A BOTANIQ Turai Kastély pedig a Loire menti kastélyok miliőjével, távol a város zajától, magas színvonalú szolgáltatásokkal és különleges élményekkel várja vendégei.

Botaniq turai kastély lakosztály

Teljes kapacitással várja a pihenni vágyókat az Alice Hotel az Andrássy út 116 szám alatt található patinás villaépületben. A BDPST Group műemléki szempontok szerint megvalósított rekonstrukciós munkálatai után egy negyvenegy szobás, minden igényre felkészült szálloda jött létre 2020 novemberében. Az Alice Hotel kiváló választás mindazok számára, akik a budapesti nagypolgári életérzést és autentikus élményt modern enteriőrrel fűszerezve szeretnék átélni.

A szálloda baráti társaságok, családok, párok vagy akár üzleti utakra érkezők számára is ideális választás. A hotel exkluzív lakosztálya grandiózus erkélyével kiváló helyszínt nyújt különleges és privát eseményekre. Az A116 Brunch Bar kínálatát a vendégek az Andrássy útra néző, hangulatos teraszon is elfogyaszthatják, egy sarokra a Hősök terétől.

A Budapesttől mindössze 50 kilométerre található, ősfákkal és különleges növényekkel körülvett, 10 és fél hektáros kastélyparkban megbúvó gyönyörű BOTANIQ Turai Kastély kiváló lehetőséget nyújt a pihenésre és egyben hiánypótló szerepet tölt be a térség turisztikai kínálatában.

Eredeti pompájának és korunk elvárásainak megfelelő felszereltségének köszönhetően a szálloda nemcsak magas színvonalú rendezvények és esküvők helyszíneként, hanem a különleges kikapcsolódásra vágyók számára is tökéletes választás. Tizenkilenc, minden igényre felkészült szobával és lakosztállyal, 470 négyzetméteres terasszal, csodálatos zöld parkkal, SPA sziget kényeztető nyugalmával és folyamatosan bővülő kulináris élményekkel várja újra vendégeit.

Így élt Schossberger Klára, a festőművész