Így élt Schossberger Klára, a festőművész

Traveller Review Awards díjat nyert a BOTANIQ Turai Kastély

Komoly szakmai elismerésben részesült a BDPST Group beruházásának köszönhetően megmentett BOTANIQ Turai Kastély – az utazók értékelései alapján a 2020 nyarán megnyílt kastélyszálló kapta a Booking.com Traveller Review Awards díját. Az eredeti pompáját visszanyerve exkluzív rendezvényhelyszínként és szállodaként, gourmet ízekkel, páratlan pezsgő és borgyűjteménnyel, egyedülálló wellness és spa szolgáltatásokkal várja a kikapcsolódni vágyókat.

Web-1920-–-1

Az idén kilencedik alkalommal átadott Booking.com Traveller Review Awards-ot összesen 220 ország vendéglátói egységei között osztották szét, és a szervezők ezekkel a díjakkal a turisztikai szektorban tevékenykedők kitartását és helytállását szerették volna elismerni a megváltozott piaci környezetben.

Traveller Review Awards BOTANIQ Turai Kastély

A BOTANIQ Turai Kastély egy teljeskörű külső és belső rekonstrukciót követően nyitotta meg kapuit 2020 nyarán, és hamar az utazók egyik kedvenc desztinációjává vált: a szálloda 9,8-as értékelést kapott a vendégektől a maximálisan elérhető 10-ből. A közel harminc hónapig tartó felújítás után új funkciókkal is bővült kastély 19 vendégszobával, 10 és fél hektáron elterülő ősfás parkkal, 470 négyzetméteres terasszal és hangulatos, külső és belső medencével rendelkező wellness részleggel várja vendégeit – természetesen, amikor ezt a járványhelyzet lehetővé teszi.

„Egy szálloda megnyitása és sikeres működtetése önmagában is nagy kihívás, azonban mindez további megoldandó feladatokkal járt együtt egy olyan rendhagyó évben, mint amilyen 2020 volt az egész világ számára. Hatalmas büszkeséggel tölt el kollégáim és a BOTANIQ Turai Kastély személyzetének odaadó munkája, ugyanis ennek köszönhetően tudtuk magas minőségben kiszolgálni a hotelünkben megszállt vendégeket. Ez a díj rendkívül fontos eredmény számunkra, hiszen közvetlen visszajelzést ad a munkánkról” – mondta Somlyai Zoltán, a BDPST Group hotel divíziójának vezetője.

Botaniq turai kastély lakosztály

A BOTANIQ Turai kastély kiemelkedőn magas minőségű szállodává és rendezvényhelyszínné alakult a fejújítások során, amely hiánypótló szerepet tölt be a térség turisztikai kínálatában. Emellett a környék legelegánsabb étterme nyílt meg a kastélyban, amely remek helyszínt nyújt majd ültetett-, illetve állófogadások, céges rendezvények és esküvők szervezésére, valamint amelyért önmagában is érdemes Turára látogatni.