Mesés karácsony a kastélyban

√Člje √°t a kar√°csony csod√°it!

MeseszerŇĪ k√∂rnyezet, meghitt, csal√°dias atmoszf√©ra, var√°zslatos SPA vil√°g, lebilincselŇĎ programok √©s mennyien finom √ľnnepi fog√°sok ‚Äď felejtse el a rohan√°st, a f√°raszt√≥ konyhai k√©sz√ľlŇĎd√©st √©s v√°lasszon kedv√©re kar√°csonyi sz√°ll√°saj√°nlataink k√∂z√ľl! √Člvezze a k√©nyeztetŇĎ nyugalom luxus√°t √©s adja √°t mag√°t szeretteivel egy√ľtt a k√°pr√°zatnak a BOTANIQ Turai Kast√©lyban, amely 2022-ben Magyarorsz√°g legjobb √∂tcsillagos sz√°llod√°ja d√≠jat is elnyerte!

Mesés karácsony a kastélyban

T√∂ltse n√°lunk a szeretet √ľnnep√©t! Kar√°csonykor √ľnnepeljen meghitt csal√°dias k√∂rnyezetben kast√©lysz√°ll√≥nkban.

Engedje, hogy elvar√°zsolja a mesebeli k√∂rnyezet, √©lvezz√©k szeretteikkel √ľnnepi fog√°sainkat
√©s hagyja, hogy¬† spa vil√°gunk teljess√© tegye a testi- lelki felt√∂ltŇĎd√©st.

A hamis√≠tatlan kar√°csonyi hangulatot a Turai Vil√°gi K√≥rus, a Nemzeti Operah√°z balett elŇĎad√°sa √©s k√©zmŇĪves programok eg√©sz√≠tik ki.

Kar√°csonyi sz√°ll√°s aj√°nlatunk tartalma:

 • A kiv√°lasztott szobakateg√≥ria √° la carte reggelivel
 • Meglepet√©s bek√©sz√≠t√©s a szob√°ba
 • Minib√°r (a minib√°r bek√©sz√≠tett tartalm√°t a szoba√°r tartalmazza, √ļjra t√∂lt√©se fel√°r ellen√©ben t√∂rt√©nik)

December 24-25.:

 • Tead√©lut√°n a szalonban ‚Äď forralt bor, puncs, forr√≥csoki √©s fens√©ges √ľnnepi s√ľtem√©nyv√°logat√°s a b√°rban
 • Adventi meglepet√©s napt√°rnyit√°s, √©rt√©kes aj√°nd√©kok sorsol√°sa vend√©geink k√∂z√∂tt
 • Gyertyaf√©nyes √ľnnepi 4-fog√°sos vacsora, melyet a Nemzeti Operah√°z balettmŇĪv√©szeinek l√°tv√°nyos Di√≥t√∂rŇĎ elŇĎad√°sa nyit meg szenteste a kast√©ly P√°lmah√°z√°ban (december 24.)
 • Turai Vil√°gi K√≥rus elŇĎad√°sa k√≠s√©ri a vacsor√°t kar√°csony elsŇĎ napj√°n (dec. 25.)
 • A gyermekeket kar√°csonyi k√©zmŇĪves sarokkal v√°rjuk (dec. 25-√©n napk√∂zben), de a csal√°d minden tagja √©lvezheti a Kast√©ly K√∂nyvt√°rszalonj√°ban el√©rhetŇĎ t√°rsasj√°t√©kokat

A kar√°csonyi aj√°nlat tov√°bbi tartalma:

 • A BOTANIQ SPA haszn√°lata
 • High-tech fitnesz terem haszn√°lata
 • Pr√©mium minŇĎs√©gŇĪ kozmetikum bek√©sz√≠t√©s a f√ľrdŇĎszob√°ban
 • F√ľrdŇĎk√∂peny √©s papucs bek√©sz√≠t√©s a szob√°ban
 • Parkol√°s
 • Wi-Fi haszn√°lat
 • √Āltal√°nos forgalmi ad√≥

Felár ellenében foglalható a recepción:

 • Kar√°csonyi men√ľ borp√°ros√≠t√°s
 • Lovaskocsik√°z√°s

Fedezze fel kar√°csonyi sz√°ll√°saj√°nlatunk csod√°it!

A kast√©lyhotel √°lomsz√©p szob√°i, lakoszt√°lyai a legkedvesebb kar√°csonyi t√∂rt√©netek orig√≥i; t√°gas ter√ľkkel, st√≠lusos l√°tv√°nyelemeikkel √©s k√©nyeztetŇĎ komfortjukkal k√ľl√∂n√∂sen meghitt√© var√°zsolj√°k az itt t√∂lt√∂tt pillanatokat. Kar√°csonyi sz√°ll√°saj√°nlatunknak k√∂sz√∂nhetŇĎen szob√°ink k√∂z√∂tt p√°rok, kisgyermekes csal√°dok √©s bar√°ti t√°rsas√°gok is megtal√°lj√°k az ig√©nyeikhez t√∂k√©letesen passzol√≥ birodalmat. Vend√©geinket k√ľl√∂nleges √ľnnepi meglepet√©s fogadja majd a szob√°kban…

Karácsonyi wellness: csobbanjon az élmények tengerében!

Kar√°csonyi sz√°ll√°saj√°nlatunk elengedhetetlen r√©sze kast√©lyhotel√ľnk √©kszerdoboza, a BOTANIQ SPA. A hely, amely kar√°csonykor is egy olyan csod√°latos vil√°gba rep√≠ti, ahol szabadon √©lvezheti a pihen√©s, az ellazul√°s √©s a nyugalom harm√≥ni√°j√°t. Mer√ľlj√∂n el belt√©ri medenc√©ink k√©nyeztet√©s√©ben, adja √°t mag√°t a finn szauna, a s√≥szoba √©s a gŇĎzkabin j√≥t√©kony hat√°s√°nak!

Kar√°csonyi programaj√°nlatunk

Sz√°llod√°nkban kar√°csonykor is felejthetetlen √©lm√©nyekkel v√°rjuk Vend√©geinket! Az idilli hangulatr√≥l az angyali hang√ļ Turai Vil√°gi K√≥rus, a Nemzeti Operah√°z l√°tv√°nyos balett elŇĎad√°sa √©s a gyerekek kedvence, a kreat√≠v k√©zmŇĪvesked√©s gondoskodnak. Az √ľnnepi programok sor√°b√≥l az adventi napt√°r sem hi√°nyozhat: nyisson a kar√°csonyi csod√°kra az √©rt√©kes nyerem√©nyek√©rt!

Szeretettel töltött fogások

A frissen s√ľlt √ľnnepi fog√°sok var√°zslatos illata, a meghitt pillanatok √©s a j√≥√≠zŇĪ besz√©lget√©sek ‚Äď a kar√°csonyi lakom√°k eml√©kezetes utaz√°sra h√≠vj√°k a mennyien finom √©telek szerelmeseit. Kar√°csonyi sz√°ll√°saj√°nlatunk r√©szek√©nt friss alapanyagokb√≥l kompon√°lt √° la carte reggelit k√∂lthet el szeretteivel, majd a kast√©ly szalonj√°ban forralt bor, puncs, forr√≥csoki √©s fens√©ges √ľnnepi s√ľtem√©nyv√°logat√°s alapozza meg az idillt.¬† Szenteste gyertyaf√©nyes n√©gyfog√°sos vacsor√°val kedvesked√ľnk, melyet a Nemzeti Operah√°z balettmŇĪv√©szei Csajkovszkij Di√≥t√∂rŇĎ c√≠mŇĪ mŇĪv√©nek l√°tv√°nyos elŇĎad√°s√°val nyit meg a kast√©ly P√°lmah√°z√°ban.

Ahol a csodák valóra válnak...

Kar√°csonykor a BOTANIQ Turai Kast√©lyban felejthetetlen √ľnnepi √©lm√©nyek t√°rh√°z√°val kedvesked√ľnk Vend√©geinknek. ¬†Adja √°t mag√°t a kulin√°ris √©lm√©nyeknek, √©s k√≥stolja meg kar√°csonyi men√ľ borp√°ros√≠t√°sunkat is, vagy vegyen r√©szt szeretteivel egy k√ľl√∂nleges lovaskocsik√°z√°son!

Elvonulni a nagyváros zajától, magunk mögött hagyni a rohanó
mindennapokat, önfeledten élvezni a természet, a gondoskodás és az elegancia
k√©nyeztetŇĎ nyugalm√°t ‚Äď ez az, amire mindannyian v√°gyunk.