A BOTANIQ SPA Világa

A hely, amely elrepíti egy olyan csodálatos világba, ahol a pihenés, az ellazulás és a nyugalom új értelmet nyer. Kényeztesse magát a mesebeli ihletésű kastély rejtekében, ahol átélheti a Wellness és Spa rituálék testi-lelki élményét! Felejtse el minden gondját és lazítson az egyedi hangulatú finn szaunánkban vagy gőzfürdőnkben. Pihenjen a terápiás sószobában vagy ússzon a fűtött kültéri medencénkben. A BOTANIQ Kastély idilli SPA-szigetét a kastély különleges parkjában található jellegzetes növények és virágok ihlették. Merüljön el a csodálatos világ hangulatában, fedezze fel a páratlan élményeket és tapasztalja meg a természetes kikapcsolódás luxusát.

A Botaniq kastélykert virágai és növényei által inspirált Spa prémium szolgáltatáskínálata mellett vendégeink közel 400 négyzetméteren élvezhetik a Finn szauna, a gőzkabin, a sószoba előnyeit. A tökéletes relaxáció elérését meleg vizes kül- és beltéri medencénk, pihenőterünk is támogatja.

Kapcsolódjon ki klasszikus finn szaunánkba, majd tegye teljessé az élményt egy frissítő merüléssel.
95 – 110 °C

Finn szauna és merülő medence

Élvezze a gőzfürdő testünkre és lelkünkre gyakorolt jótékony hatását.
50- 60 °C

Gőzkabin

Lélegezzen mélyeket és hagyja, hogy a sós levegő átjárja testét és kifejtse kedvező hatását.

Sószoba

Csobbanjon kültéri vagy beltéri medencénkben, amely kristálytiszta vizével és kellemes hőmérsékletével teszi igazán idillivé a fürdőzést.

Beltéri medence: 120 cm mély, 33-34 °C
Kültéri medence: 150 cm mély 28-32 °C

Medencék

Spa lounge a tökéletes megnyugvásért. Igyon egy frissítő limonádét vagy feledkezzen bele kedvenc könyvébe.

Pihenőtér

Kényeztetés a testnek, önbizalom a léleknek.

Kezeléseink

Válasszon csomagajánlataink közül és fedezze fel a BOTANIQ Spa világát.

Spa csomagok