Esküvők

  A BOTANIQ  különleges ékszer az esküvőhelyszínek választékában. Egy mesebeli helyszín, ahol a menyasszony hercegnőnek, a vőlegény hercegnek, a meghívott vendég pedig arisztokratának érezheti magát. Tudjuk jól, hogy a nagy napnál semmi nem lehet fontosabb, ezért a legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtjuk annak érdekében, hogy emlékezetessé tegyük a szerelmes pár lakodalmát.

  Szakképzett és tapasztalt csapatunkkal mindent megteszünk azért, hogy az esküvő minden pillanata tökéletes legyen – a tervezéstől az ünnepi esemény végégig segítünk abban, hogy minden úgy történjen, ahogy azt megálmodta.

  A lakodalom tökéletes megszervezésében nem ismerünk kompromisszumot, ezért az ország legjobb esküvői szolgáltatóival dolgozunk együtt. A kulináris élvezetekről kastélyunk impozáns étterme gondoskodik, ahol séfjeink a legkiválóbb alapanyagok felhasználásával garantálják a gasztronómiai élményt.

  Kisebb létszámú esküvőknek a díszes bálterem, az étterem vagy a pálmaház nyújt idilli környezetet. A kastélyban 19 szoba található, melyek szeretteik és barátaik kényelmes elszállásolását garantálják.

  Készüljünk együtt a nagy napra!

  Az esküvő előtti napra is lehetőséget biztosítunk a szállásfoglalásra – igény szerint szépészeti és relaxációs programot szervezünk a párnak. 
  Legyen a felkészülés is különleges, keressen minket bizalommal!