Gasztronómia
Gasztronómia
Previous
Next

“Büszkék vagyunk arra, hogy gasztronómiai kínálatunk alapját kiváló helyi
és nemzetközi termelők friss termékei adják.” /Mészáros Ádám/

“Büszkék vagyunk arra, hogy gasztronómiai kínálatunk alapját kiváló helyi és nemzetközi termelők friss termékei adják.” /Mészáros Ádám/

Olyan beszállítókkal szeretek együtt dolgozni, akik nem nagyüzemi termékeket forgalmaznak, hanem a szívüket,
lelküket beleadva fáradoznak azon, hogy minél frissebb és természetesebb alapanyagokat állítsanak elő.”

Olyan beszállítókkal szeretek együtt dolgozni, akik nem nagyüzemi termékeket forgalmaznak, hanem a szívüket, lelküket beleadva fáradoznak azon, hogy minél frissebb és természetesebb alapanyagokat állítsanak elő.”

“Édes titkaimat lepellel takarom; felfedném magam, de még nem akarom…”

Hamarosan találkozunk! 

Nyitvatartás és foglalás hamarosan

A Botaniq Turai Kastély küldetése az első naptól az értékteremtés, a történelmi múlt ápolása, az innováció, a fenntarthatóság és az edukáció. Ezen alapelvek, a kastély és a park adottságai mind egy irányba mutatva hívják életre az ország legígéretesebb gasztro projektjét Mészáros Ádám séf vezetésével. Környékbeli és sajáttermelésű alapanyagok felhasználásával a fine dining valamint farm to table keretrendszer iránymutatásával cél Magyarország és a világ meghatározó gasztronómiai szereplőjévé válni.

Étterem nyitvatartása

Szerda – Szombat                     18:30 – 23:30

HAMAROSAN

Asztalfoglalás:

HAMAROSAN

Please note a smart casual dress code applies at Clarisse, therefore we kindly ask all gentlemen to wear long trousers and shirts (short sleeve shirt are allowed).

Pálmaház

Reggeli

Reggeli á la-carte kínálatunk biztosítja azt az energiát és frissességet, amely egy csodálatos nap elindításához szükséges.

Ebéd és Vacsora

Étlapunkon a nemzetközi kedvencek mellett a jellegzetes magyaros fogások modern variációi is megtalálhatók. Kulináris kínálatunk szezonálisan változik, így mindig a legfrissebb alapanyagokból készült ételek kerülnek a tányérjára.

A Konyha nyitva tartása

Reggeli:                                    7:30 – 11:00
Ebéd:                                      12:00 – 15:00
Vacsora:                                 18:00 – 22:00

Asztalfoglalás:

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy éttermünkbe előzetes asztalfoglalás szükséges!

+36 28 799 139
restaurant@botaniqcastle.com

A PÁLMAHÁZ a hét minden napján 7:30-tól 23:00-ig várja Vendégeit. Az étterem teljes területén „smart casual” dresscode van érvényben, így megkérjük kedves Vendégeinket, hogy tartózkodjanak a rövid sortok, bermudák, illetve trikók viselésétől.

Botaniq Bár

A bár italkínálatának kialakítását gondos szakmai válogatás előzte meg, ennek köszönhetően több mint 200 féle bor, valamint a világ különböző tájairól származó legjobb minőségű spiritek közül választhat kedvére. Koktél különlegességeinkről profi bartenderek gondoskodnak.

A bárban napközben változatos snack étlappal, helyi pörkölésű kávéval és széles teaválasztékkal várjuk a kastély leglátványosabb termében, a Pálmaházban. A nyári időszakban impozáns teraszunk is remek választás egy ízletes koktél elfogyasztására.

Lepje meg szeretteit, barátai vagy ajándékozza meg Önmagát
a felejthetetlen élményekkel! Válogasson ajándékutalványaink közül és engedje,
hogy a BOTANIQ Turai Kastély rejtett kincsei elvarázsolják!

Lepje meg szeretteit, barátai vagy ajándékozza meg Önmagát a felejthetetlen élményekkel! Válogasson ajándékutalványaink közül és engedje, hogy a BOTANIQ Turai Kastély rejtett kincsei elvarázsolják!