Gasztronómia
Gasztronómia
Previous
Next

“Büszkék vagyunk arra, hogy gasztronómiai kínálatunk alapját kiváló helyi
és nemzetközi termelők friss termékei adják.” /Mészáros Ádám/

“Büszkék vagyunk arra, hogy gasztronómiai kínálatunk alapját kiváló helyi és nemzetközi termelők friss termékei adják.” /Mészáros Ádám/

Olyan beszállítókkal szeretek együtt dolgozni, akik nem nagyüzemi termékeket forgalmaznak, hanem a szívüket,
lelküket beleadva fáradoznak azon, hogy minél frissebb és természetesebb alapanyagokat állítsanak elő.

Olyan beszállítókkal szeretek együtt dolgozni, akik nem nagyüzemi termékeket forgalmaznak, hanem a szívüket, lelküket beleadva fáradoznak azon, hogy minél frissebb és természetesebb alapanyagokat állítsanak elő.

“Édes titkaimat lepellel takarom; felfedném magam, de még nem akarom…”

Hamarosan találkozunk! 

Nyitvatartás és foglalás hamarosan

Vegyen részt Ön is egy páratlan élményben és tartson velünk a színházi esték hangulatát idéző gasztronómiai utazáson. A kastélyt körülvevő csodálatos erdő szintjein Mészáros Ádám Séf vezeti végig. 

Elérhető szerdán és csütörtökön.

Elérhető pénteken és szombaton.

Clarisse Étterem nyitva tartása:

Szerda – Szombat                     18:30 – 23:30

Asztalfoglalás:

Elérhetőség:

Az étterem teljes területén elegant casual dresscode van érvényben!

Kérjük ételallergia- vagy intolerancia, továbbá vegetáriánus menü igény esetén a foglalást megelőző 24 órával korábban szíveskedjék felvenni a kapcsolatot kollégáinkkal.

A menüsorhoz kialakított, az Ön ízléséhez leginkább illő  bor- vagy koktélpárosítás kiválasztásában forduljon bizalommal kollégáinkhoz.

Pálmaház

Reggeli

Reggeli á la-carte kínálatunk biztosítja azt az energiát és frissességet, amely egy csodálatos nap elindításához szükséges.

Ebéd és Vacsora

Étlapunkon a nemzetközi kedvencek mellett a jellegzetes magyaros fogások modern variációi is megtalálhatók. Kulináris kínálatunk szezonálisan változik, így mindig a legfrissebb alapanyagokból készült ételek kerülnek a tányérjára.

A Konyha nyitva tartása:

Reggeli:                                    7:30 – 11:00
Ebéd:                                      12:00 – 15:00
Vacsora:                                 18:00 – 22:00

Asztalfoglalás:

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy éttermünkbe előzetes asztalfoglalás szükséges!

+36 28 799 139
restaurant@botaniqcastle.com

A PÁLMAHÁZ a hét minden napján 7:30-tól 23:00-ig várja Vendégeit. Az étterem teljes területén „smart casual” dresscode van érvényben, így megkérjük kedves Vendégeinket, hogy tartózkodjanak a rövid sortok, bermudák, illetve trikók viselésétől.

Botaniq Bár

A bár italkínálatának kialakítását gondos szakmai válogatás előzte meg, ennek köszönhetően több mint 200 féle bor, valamint a világ különböző tájairól származó legjobb minőségű spiritek közül választhat kedvére. Koktél különlegességeinkről profi bartenderek gondoskodnak.

A bárban napközben változatos snack étlappal, helyi pörkölésű kávéval és széles teaválasztékkal várjuk a kastély leglátványosabb termében, a Pálmaházban. A nyári időszakban impozáns teraszunk is remek választás egy ízletes koktél elfogyasztására.

Lepje meg szeretteit, barátai vagy ajándékozza meg Önmagát
a felejthetetlen élményekkel! Válogasson ajándékutalványaink közül és engedje,
hogy a BOTANIQ Turai Kastély rejtett kincsei elvarázsolják!

Lepje meg szeretteit, barátai vagy ajándékozza meg Önmagát a felejthetetlen élményekkel! Válogasson ajándékutalványaink közül és engedje, hogy a BOTANIQ Turai Kastély rejtett kincsei elvarázsolják!