Adatkezelési Tájékoztató

    A TRA Real Estates Kft  (székhely: 1026 Budapest, Pasaréti út 122-124. ) jelen adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezeli az általa szervezett és megtartott Botaniq Kastély Hotel kastélykertjében tartott történeti sétán való részvételhez kapcsolódó időpontfoglalás során megadott személyes adatokat. Az érintettek a www.botaniqkastely.hu weboldalon található foglalási űrlapon adják meg nevüket, e-mail címüket, telefonszámukat és a látogatás választott időpontját.

    A fenti személyes adatokat a TRA Real Estates Kft. a látogatás időpontjának foglalására, a választott időpont szabad helyeinek kezelésére és az érintettek tájékoztatására használja fel kizárólag az esemény részleteit illetően. Az adatkezelés jogalapja az Ön hozzájárulása, amelyet a jelen adatkezelési tájékoztató elfogadásával ad meg. 

    A TRA Real Estates Kft. az Ön személyes adatait, a hozzájárulása visszavonásáig, de legkésőbb a látogatás időpontjáig kezeli. Amennyiben a személyes adatai kezeléséhez adott hozzájárulását visszavonja, akkor a TRA Real Estates Kft a fenti személyes adatait törli a foglalási listáról.

    Amennyiben a személyes adatai kezelésére vonatkozó tájékoztatót módosítja a TRA Real Estates Kft., akkor mindent megtesz annak érdekében, hogy Önt tájékoztassa az adatkezelési tájékoztató módosításáról. Amennyiben a TRA Real Estates Kft. rendelkezik az e-mail címével, akkor a módosított adatkezelési tájékoztatót megküldi az Ön részére. 

    A személyes adataihoz jogosult hozzáférni, továbbá jogosult a személyes adatai helyesbítését vagy törlését kérni, illetve élhet az adatkezelés korlátozásához és adathordozhatósághoz való jogával. A személyes adataival kapcsolatos jogát gyakorolhatja a TRA Real Estates Kft. részére az adatkezeles@bdpst.hu e-mail címre küldött e-mail útján vagy postai levélben a TRA Real Estates Kft. székhelyére küldött levél útján. 

    A személyes adatai megsértésével kapcsolatban kapcsolatba léphet a TRA Real Estates Kft a következő e-mail címen: adatkezeles@bdpst.hu a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat a következő elérhetőségek egyikén: a 1530 Budapest, Pf.: 5. levelezési címen, személyesen a 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c. címen, a +36 (1) 391-1400 telefonszámon, a +36 (1) 391-1410 faxszámon vagy az ugyfelszolgalat@naih.hu e-mail címen vagy bírósághoz fordulhat. 

    A jelen adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat tudomásul veszem és hozzájárulok, hogy a TRA Real Estates Kft. a személyes adataim a fenti adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje.